Bilverksted - utgått

TIMEBESTILLING BILVERKSTED

UANSETT BILMERKE, ARGASTE VERKSTEDET. 

Vi etablerte bilverksted allerede i 1936. Siden 1958 har vi hatt VW- Audi som vår spesialitet. I dag er vi medlem av Automester-kjeden som gjør oss i stand til å vedlikeholde alle biler.

Visste du at du kan ta service hos oss og likevel beholde nybilgarantien?  Vi utfører også:

EU kontroll for biler opp til 7.500 kg

Dekkomlegging og dekksalg

Service på alle bilmerker

Airconditon service

4. hjulskontroll 

Vi er en gjeng blide gutter med opp til 43 års erfaring som reparerer bilen din med et smil. Best på damer i 40 årene er vårt litt uhøytidlige slagord, men vi liker å hjelpe  alle typer folk i alle aldre. 

Kom innom for et uforpliktende tilbud. 

ÅPNINGSTIDER

Mandag til fredag 08.00 - 16.00 

Bilen kan også hentes og leveres på vår Circle K pølsestasjon mellom 07.00 og 24.00 hverdager og 09.00 og 24.00 på helgedager. 


Mens du venter på bilen…

Skal du på jobb, eller har et ærend mens vi fikser bilen din? Som ekte cowboyer har vi flere hestekrefter du kan låne eller leie mens du venter; VW Beetle Cabriolet – knall rød selvfølgelig, en VW Golf, en Smart, en scooter med god plass til både deg selv og en eksosrype og så har vi to rålekre sykler.

En knall rød cabriolet er å kjøre på jobb med stil! Vi føler oss rimelig trygg på at du tar en ekstra runde på parkeringsplassen om du leier denne av oss. Scooter og sykkel for du låne helt free of charge!

Uansett hva du velger så avtal dette med de på verkstedet på forhånd.


VW Beetle cabriolet: kr 350,–
VW Golf: kr 250,–
Smart: kr 150,–
Scooter og sykkel: Gratis!

Bilderesultat for miljøfyrtårn

 

KONTAKTINFO