Pølsestasjon

 

I 1936 åpnet vi vår første, etter datidens krav, en moderne, bensinstasjon på Åndalsnes. Denne stasjonen hadde vi helt til 1989 når vi flyttet stasjonen dit den er i dag. Varm mat er en av våre viktigste varegrupper etterhvert derfor velger vi å kalle den en pølsestasjon.

Vi tilbyr alle de varegrupper som man forventer av en moderne pølsestasjon i dag. Vi har også et moderne vaskeanlegg der du enten kan vaske bilen selv, eller sette den inn i maskina, mens du selv nyter en av våre mange pølser. Er du en av de som også synes at bilen skal være noenlunde rein inni, kan du låne gratis støvsugere og mattevasker av oss.

Tro det eller ei, du får faktisk kjøpt både bensin og diesel på vår pølsestasjon. Vi er faktisk en av de de Circle K stasjonene i Møre og Romsdal som selger mest drivstoff.

Stasjonen var totalrenovert våren 2013, da bygget vi ny cafeavdeling der du kan sitte ned og se på din vakre kone, en vakker mann,  eller se på en vakker venn på Facebook Her surfer du gratis, gjerne med en nystekt pølse i hånda. 

Som en av de store destinasjonene for langtransport har vi også egen Truckers Club, der du som medlem kan sette deg ned i ro og mak, enten på toalettet, i dusjen eller i sofaen. 

Velkommen til oss:) 

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl 07.00 – 24.00. Lørdag – søndag: kl 08.00 – 24.00

KONTAKTINFO