Pølsestasjon

Nils Heggem AS søker daglig leder Circle K Åndalsnes

 

Etter over 10 år som leder for Circle K Åndalsnes, har Monica bestemt seg for å overlate tømmene til en ny sjef ved bensin- og pølsestasjonen vår på Øran. 

Det viktigste for oss er at den nye Circle K-sjefen står i stil med verdiene våre: Hel ved og cowboy. Om du er cowgirl, er naturligvis akkurat like bra. For det handler aller mest om å være til å stole på, løse problemer og utfordringer på en ryddig måte. Det er hel ved.

At du liker å stå på og jobbe hardt er en del av samme pakka. Liker ansvar og tempo, men også at du trives best med oversikt og gode planer. 

Og gjerne at du liker å gjøre ting litt annerledes og på din måte. Det er cowboy.
Så må du være glad i mennesker, like å være sammen med folk. Behandle cowboyer, kunder og ansatte på skikkelig vis.
I stedet for lange søknader, vil vi heller komme i direkte kontakt med deg. Skriv en kortfattet søknad til oss innen 6. juli til post@heggem.no. Eventuelle vitnemål, attester og referanser fikser vi seinere. 

Har du ting du lurer på, ta gjerne kontakt med sjefscowboy Nils Ivar Heggem, mob: 906 63040 eller Cirkle K-sjef Monica Staurset, mob: 990 25185. 

 

I 1936 åpnet vi vår første, etter datidens krav, en moderne, bensinstasjon på Åndalsnes. Denne stasjonen hadde vi helt til 1989 når vi flyttet stasjonen dit den er i dag. Varm mat er en av våre viktigste varegrupper etterhvert derfor velger vi å kalle den en pølsestasjon.

Vi tilbyr alle de varegrupper som man forventer av en moderne pølsestasjon i dag. Vi har også et moderne vaskeanlegg der du enten kan vaske bilen selv, eller sette den inn i maskina, mens du selv nyter en av våre mange pølser. Er du en av de som også synes at bilen skal være noenlunde rein inni, kan du låne gratis støvsugere og mattevasker av oss.

Tro det eller ei, du får faktisk kjøpt både bensin og diesel på vår pølsestasjon. Vi er faktisk en av de de Circle K stasjonene i Møre og Romsdal som selger mest drivstoff.

Stasjonen var totalrenovert våren 2013, da bygget vi ny cafeavdeling der du kan sitte ned og se på din vakre kone, en vakker mann,  eller se på en vakker venn på Facebook Her surfer du gratis, gjerne med en nystekt pølse i hånda. 

Som en av de store destinasjonene for langtransport har vi også egen Truckers Club, der du som medlem kan sette deg ned i ro og mak, enten på toalettet, i dusjen eller i sofaen. 

Velkommen til oss:) 

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: kl 07.00 – 24.00. Lørdag – søndag: kl 08.00 – 24.00

KONTAKTINFO